Mattläggare

Vi kan alla typer av golv |

Borlänge | Falun | Avesta | Säter | Smedjebacken | Hedemora

Mattläggare i södra Dalarna

Mattläggning är ett hantverk som kräver rätt handlag för att det bra snyggt och hållbart. Det är viktigt att golvet skärs till på ett korrekt sätt så det blir jämnt och snyggt. Vi är en erfaren och mycket noggrann mattläggare som håller till i Borlänge, Falun, Säter, Smedjebacken, Hedemora och Avesta.

Det rekommenderas att anlita en expert när det det är dags att lägga nya mattor. Det kan vara mycket svårt att få ett perfekt resultat i till exempel rum som har ovanlig form med och sneda väggar. En mattläggning enligt konstens alla regler kommer att vara hållbar och snygg under lång tid.

Brett sortiment av mattor

Vi har ett stort sortiment av golv med olika mönster, färger och texturer på vårt lager. Vi garanterar att du kommer att hitta en matta som passar i ditt bostad eller på kontoret. När du gjort ditt val kommer vi ut och lägger den på ett fackmannamässigt sätt. Vi kan även hjälpa till att ta bort den gamla mattan och jämna till golvet så det blir en stabil och jämn grund för den nya mattan.

När man väljer att lägga mattor istället för vanliga golv har man helt andra möjligheter att få ett golv med härliga färger och texturer. Det är också betydligt billigare än andra golv. Kontakta oss för rådgivning så kan vi berätta om våra olika alternativ.

Säkra trappor

Trätrappor kan vara mycket hala att gå på och det är lätt att halka, framför allt för äldre och barn. Ett bra tips är att lägga en trappmatta för att göra trapporna mjuka och säkrare att gå på. Det gör även att trappan blir varm att gå på, vilket kan vara skönt på vintertid. Vi hjälper till att lägga en måttanpassad heltäckningsmatta som ger trappan extra grepp. 

Kontakta oss när du behöver en erfaren mattläggare. Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.

tofflor på heltäckningsmatta

Vi kan mattor