Plastmatta

Vi kan alla typer av golv |

Borlänge | Falun | Avesta | Säter | Smedjebacken | Hedemora

Plastmattor för våtrum

I badrum och andra våtrum är det vanligt med våtrumsmattor, men det finns även våtrumstapeter eller våtrumsmattor avsedda för väggar istället för kakel. De gamla varianterna har utvecklats mycket och är idag miljövänligare och det finns ett stort antal olika utseenden och tjocklekar att välja på.

Badrumsrenovering

Vi har stort kunnande och lång erfarenhet av badrumsrenovering. Vi kan hjälpa dig att lägga snygga och effektiva våtrumsmattor. Vi är auktoriserade inom GVK – säkra badrum. Du kan tryggt anlita oss när det är dags att renovera ditt badrum på ett tryggt och fackmannamässigt sätt. Vi erbjuder produkter av högsta kvalitet från Tarkett, Forbo och Gerfloors sortiment. Men vi kan givetvis även lägga andra golv.

Ta bort den gamla våtrumsmattan

Det är inte att rekommendera att lägga dubbla tätskikt på grund av fuktrisken. Det är också stor risk att limmet orsakar blåsbildning och inte torkar som det ska. Då blir hållfastheten sämre. Låt oss riva bort den gamla våtrumsmattan och göra ett grundligt förarbete så grunden och ytan är perfekt innan den vi lägger in den nya plastmattan.

Kontakta oss via formuläret så hjälper vi dig!

Våtrumsmatta för vägg

Det har blivit allt vanligare med så kallade våtrumsmattor som man sätter på väggen i badrum och andra våtrum. De är genrellt sätt tunnare än vanliga våtrumsmattor och finns i en mängd olika utföranden.

Tekniken har utvecklats mycket på senaste tiden hur man tillverkar produkter avsedda för våtrum. Idag används betydligt mer effektiva fyllmedel och mjukgörare som dessutom är miljövänligare än tidigare.

Erfarna mattläggare

Säter golvtjänst är erfarna och noggranna när vi lägger plastmattor i våtrum. Vi har självklart våtrumsbehörighet och rätt kunskaper. Vi kan hjälpa både privatpersoner och företag i Borlänge, Falun, Säter, Smedjebacken, Hedemora, Avesta.

tålig plastmatta

Expertis inom plastmattor i våtrum